Željko Pantić: Reprezentacija pokazuje dominaciju Partizanove škole! (VIDEO)

Željko Pantić

Novinar, direktor ’’Danas’’ konferencionog centra i čovek blizak Partizanu bio je naš gost. Pričali smo sa njim o reprezentaciji, Mundijalu, učešću Srbije ali i o Partizanu, barem malo. To je nezaobilazna tema kada je on sagovornik.

Pojavio se u našem studiju onako kako ste navikli da ga gledate, u odelu. Time je emisija dodatno dobila na značaju a mi smo morali da budemo na visini zadatka. Uvaženi gost je već navikao na ovaj format jer ste ga dobro upoznali u njegovoj emisiji koja takođe ide na jutjubu.

Željko Pantić je sa mnogo entuzijazma pričao o Nikoli Milenkoviću, momku koji je dobio šansu na ovom prvenstvu. Priča o njegovom neiskustvu je brzo pala u vodu i on već posle prvog meča ostavlja dobar utisak!

KLADI SE PROTIV ŠVAJCARSKE!

Napravio je fantastično partnerstvo sa Duškom Tošićem na čiji račun su takođe upućeni komplimenti. I zaslužio je to, kao i ’’Bleki’’. Upravo su dobre partije nekadašnjeg defanzivca Partizana naterale Pantića da nam ispriča nešto o Partizanovoj školi.

On smatra da je dobar rezultat reprezentacije Srbije, koja posle osam godina igra Mundijal, izgrađen na tom temelju. Podsećanja radi, trojica startera u meču protiv Kostarike ’’proizvedena’’ su u Zemunelu, Partizanovom trening centru.

Reprezentacija Srbije je zabeležila pobedu u prvom meču i sada ima lepe šanse za prolaz dalje. Željko Pantić je imao komentar i za tu utakmicu ali i za ostatak turnira. Srbiju vidi u drugoj fazi turnira i za to je bila ključna pobeda protiv Kostarike, jer su nam takvi timovi pravili probleme u prošlosti.

DA LI ĆE PROTIV BRAZILA BITI REVIJALNO?

Meč sa Švajcarcima će biti sličan kao meč Partizana i Jang Bojsa. Tada su crno-beli pobedom od 2:1 obezbedili proleće u Evropi a sada reprezentacija ima šansu za reprizu. Prolazak grupne faze bio bi još jedan veliki uspeh srpskog fudbala.

Bilo je i mnogo priče o Partizanu ali i ’’uključenje’’ jednog misterioznog gledaoca. Ukoliko pratite dešavanja na internetu sigurno znate za sukob koji postoji na relaciji Pantić – Agatonović. Njihovo rivalstvo je imalo novu epizodu u našoj emisiji uživo.

Videćemo da li će ta saga dobiti nastavak, a mnoga pitanja su ostala bez odgovora. Željko Pantić nije želeo da komunicira sa čovekom bez identiteta a mi nismo još uvek imali priliku da saznamo ko ga pita. Misteriozni tviteraš nije otkrio svoje pravo ime. Barem ne još uvek.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime