Tiket dana – Dva keca, dve dvojke i sve to pojačano golovima!

Juče smo se ispromašivali i prvi put bili daleko od pogađanja tiketa. Slaba fudbalska ponuda je uticala i na nas ali će situacija već večeras biti drugačija.

Kavani napušta Evropu? (FOTO: Getty Images)

Juče smo se ispromašivali i prvi put bili daleko od pogađanja tiketa. Slaba fudbalska ponuda je uticala i na nas ali će situacija već večeras biti drugačija. Tu su Francuzi, Nemci, Holanđani… Tiket je spreman!

PSŽ – Nica 1&3+ (kvota 1.44)

Nica je postigla pet golova na poslednja četiri meča ali je uspela da osvoji samo jedan bod. U nizu su od tri poraza, ne liče na ekipu iz prošle sezone i pitanje je samo koliko će raspucan domaćin biti. Smatramo da je pobeda sigurna a izvesno je i da će biti mnogo golova jer PSŽ ne zna da igra drugačije.

Majnc – Ajntraht 2 (kvota 2.55)

Majnc je u poslednjoj rundi lako savladan od Šalkea dok je Ajntraht otkinuo bod Borusiji iz Dortmunda. Pre toga su gosti vezani dve pobede pa sada sa sedme pozicije prate učinak ostalih timova u ligi. Majnc je daleko ispod, za četiri boda i pet pozicija slabiji od današnjeg rivala. To bi trebalo da bude dovoljno za dvojku!

Tvente – Ekselzior 3+ (kvota 1.70)

Dva tima iz donjeg dela tabele u holandskoj Erediviziji imaju prosek od preko jednog datog i preko jednog primljenog gola po meču. Tvente je za jednu poziciju lošije plasiran i ovo je idealna prilika da nadoknadi zaostatak za rivalom koji trenutno iznosi dva boda. U Holandiji se uvek očekuju golovi, čak i sada kad igraju malo zatvorenije.

Rio Ave – Sporting 2 (kvota 1.52)

Sporting je veliki favorit na ovom meču. Ne treba to mnogo objašnjavati, oni žele da se uključe u borbu za vrh sa Benfikom i Portom a za to su im neophodne pobede na ovakvim mečevima. Nemaju nijedan poraz u ligi, remizirali su samo dva puta od čega jednom protiv Porta i moraju da savladaju šestoplasirani tim čija forma dosta oscilira i koji ima tri poraza u poslednjih pet mečeva.

Leh – Visla 1 (kvota 1.70)

Leh je lider prvenstva u Poljskoj. Doduše, isti broj bodova imaju tri prvoplasirane ekipe a 9. tim u ligi ima samo četiri boda manje ali to ne može umanjiti njihovu dobru sezonu. Leh ima drugi najbolji napad u ligi i upravo im je on doneo skor od 6 pobeda, 5 remija i 2 poraza u dosadašnjem delu. Da bi ostali na liderskoj poziciji neophodno je da slave u ovom meču.