Spremite se! Milan Živadinović UŽIVO sa nama pred meč Srbije! Postavi mu pitanje!

Milan Živadinović Bard
Fudbal Soccer Fudbalski savez Srbije redovna skupstina Milan Zivadinovic (L) and Ilija Petkovic Stara Pazova, 03.18.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nastavljamo sa našim Mundijal specijalom! U prvoj emisiji pred početak prvenstva naš gost bio je Vlado Čapljić, a sada ćemo ugostiti nekadašnjeg selektora Jugoslavije! U pitanju je Milan Živadinović, a emisija je na programu u petak od 12 časova!

“Orlovi” svoj meč sa Švajcarskom igraju od 20 časova tog dana, pa ćemo sa nekadašnjim selektorom nacionalnog tima analizirati šanse Srbije da već u drugom duelu svoje grupe obezbedi prolaz dalje.

KLADI SE NA SRBIJU! KVOTA JE 3.20! 

Naravno da i ti možeš da učestvuješ u emisiji tako što ćeš postaviti pitanje na fejsbuk stranici Meridian sporta, kao i na tviter, fejsbuk i instagram stranicama Meridianbeta.

Posle pobede nad Kostarikom vlada veliko nestrpljenje pred ovaj meč, a mi smo pre Mundijala razgovarali sa gospodinom Živadinovićem o predstojećem Svetskom prvenstvu. Tada smo pričali o našoj grupi, Kostariki, Švajcarskoj, Brazilu, ali i o ostalim selekcijama.

Opet ćemo pretresti slične teme sa nekadašnjim selektorom Jugoslavije, te trenerom Crvene zvezde, Budućnosti, Rada, OFK Beograda, ali i selektorom Iraka, Mijanmara, Gane, Jemena…

Naravno da ćemo se dotaći i favorita za osvajanje, sjajnog otvaranja za domaćina Rusiju, samog doživljaja Svetskog prvenstva o čemu bi dosta toga mogao da nam kaže Živadinović, ali zna se šta će biti glavna tema.

Dočekajte meč Srbija – Švajcarska zajedno sa nama, uz analizu Milana Živadinovića! Petak od 12 časova!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime