Održan je prvi Meridian ‚‚Titan Dice” turnir! (VIDEO)

Meridian TItan Dice

Meridian nastavlja da oduševljava svoje igrače! Proteklog vikenda, održan je prvi Meridian ‚‚Titan Dice” turnir, a naši igrači su mogli da osvoje vredne nagrade!

Kao što smo već mnogo puta uspevali da obradujemo naše igrače, tako je slično bilo i ovoga puta. Nakon brojnih turnira koje smo organizovali u prethodnih godinu dana, uključujući i turnir u bilijaru, ovoga puta je glavni događaj bio ‚‚Titan Dice”

BACI KOCKICE I ZAIGRAJ TITAN DICE 

‚‚Titan Dice” je jedna od najpopularnijih igrica u Meridianbet Kazinu i ovoga puta je baš ona bila predmet našeg turnira. Naši igrači su se takmičili u subotu 20. oktobra, a takmičenje je održano u našoj kladionici Balkan, u ulici Braće Jugovića 16A.

Nagrade za koje su se borili naši igrači bile su vrlo zanimljive – trećeplasirani takmičar je dobio 10.000 RSD na bonus računu u kladionici Meridian, dok je vicešampion ‚‚zaradio” LCD televizor dijagonale 32 inča. Najbolji igrač je bio nagrađen LCD televizorom dijagonale ekrana 42 inča!

HOĆEŠ NOVA KOLA ZA NOVU GODINU? TIKET SKROJI, MERCEDES OSVOJI!

Atmosfera u našoj kladionici je bila vrlo zanimljiva, a naši igrači su se trudili da budu što uspešniji. Bilo je mnogo zaintrigiranih posmatrača koji su gledali i navijali za učesnike, a kakva je atmosfera zaista vladala, pogledajte u našem video prilogu.

Takođe, da podsetimo da i dalje traje naša akcija ‚‚Tiket skroji, Mercedes osvoji!” u kojoj možete da osvojite Mercedes C klase!

Šta je onda potrebno da učinite? Potrebno je da u pomenutom periodu ostvarite dobitni tiket sa najvećom kvotom i minimum šest parova na tiketu. Minimalna dozvoljena uplata je 50 dinara, a onaj ko bude pogodio najveću kvotu na svom dobitnom tiketu – dobiće Mercedes automobil C klase. Nagradna igra traje do 31. decembra 2018. u 23:59 časova.

Uz Meridian uvek dobijate!

https://www.youtube.com/watch?v=QMIEcCoytts

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime