Nuwa – magija drevne Kine: Vratite se kroz vreme u Meridianbet kazinu!

Slot Nuwa - magija drevne Kine (FOTO: Meridianbet)

Vrati se ekspresno čak u drevnu Kinu i osvoji maksimalni dobitak, kroz Meridian online kazino slot – Nuwa!

Za sve ljubitelje kineske mitoligije, a sigurno ih ima mnogo, Meridianbet je spremio sjajnu igru, Nuwa je čista magija!

Uz Nuwa slot igru imaćete priliku da uživate u fantastičnim vodopadima i i bambusovom drveću, koje će vratiti vreme unazad. Nuwa je boginja prirode i glavna je inspiracija za ovu igru, u kojoj ćete sigurno uživati.

Ono što je važno da znate je da slot ima pet rilova i tri reda sa 28 isplatnih linija. A kako se igra?

Prvo postavite svoje uloge pritiskom na tastere – i + na taj način povećajte ili smanjite svoje uloge. Naravno, ako želite odmah postaviti maksimalan ulog – pritisnite taster “max bet”.Na taster “start” se pokreće igrica, a ako želite možete pustiti “auto start” i na taj način će se spinovi automatski sami okretati.

The Great Chicken Escape: Zaigrajte umetničko delo u Meridianbet kazinu!

Dalje, koje su funkcije slota?

Nuwa je zapravo džoker odnosno wild simbol i može da zamenjuje sve ostale simbole sem simbola scatter-a. Džoker se može pojaviti samo na rilovima jedan i tri tokom osnovne igre. Ako džoker postane deo dobitne kombinacije proširiće se i pokriti sve pozicije na rilu pre dodele isplate.

Simbol scatter-a je ljubičasta zmija koja može formirati dobitne kombinacije satri ili više scatter-a bilo gde na rilovima. Svaki dobitak se množi sa ukupnim ulogom, dok se simbol scatter može pojaviti samo u osnovnim igrama.

Ono što je posebno zanimljivo je da tri ili više scatter-a pokrenuću besplatne igre, tačnije osam. Nuwa će se pojaviti tokom igre, ali samo na rilovima jedan ili tri, a bilo koja boja koja čini deo dobitne kombinacije biće sakupljena. To znači da pet sakupljenih kugli pokreće bonus.

Šta sa bonusom?

Kada dobijete bonus, dobićete pet obrtaja i svi preostali spinovi iz besplatnih igara igraće se tokom bonusa. Tada se svaki dobitak udvostruluje, a Nuwa se pojavljuje dva puta.

I da, Nuwa sadrži i svoj jack pot, koji se nalazi na displeju, na vrhu igre i puni se sa svakim okretajem.

Takođe, Nuwa je slot sa visokom varijantom dobitka, čak 98%, kao i velikih maksimalnih isplata, a posebna je pogodnost što se može igrati na svim uređajima.

Visoka zarada i sjajna zabava – idealna kombinacija!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime