Meridian Mundijal: Oko Niša kiša, a u Nišu naš novi putnik u Rusiju!

Novi dobitnik u akciji Meridian Mundijal dolazi nam iz Niša. Na jugu, u trećem gradu po veličini u Srbiji, pronašli smo još jednog putnika u Rusiju. Narednog leta će u Moskvi biti mnogo navijača iz a putnik na Svetsko prvenstvo je i Jovan.

Niš se pokazao kao dobar domaćin kada je ugostio našu ekipu. Poslali smo Damjana na jug Srbije da popriča sa dobitnikom koji će narednog leta biti u avionu za Moskvu. Gledaće Svetsko prvenstvo, najveći sportski događaj godine.

A nije očekivao da će tako biti. To je bilo i naše prvo pitanje i Jovanov veoma iskren odgovor. ’’Bilo mi je jako čudno, nisam očekivao niti planirao da izvučete baš mene.’’ Jovan je bio blizu kladionice u trenutku kada je izvlačen dobitnik.

DA LI I TI PUTUJEŠ U RUSIJU?

’’Sedeo sam u obližnjem kafiću i drugar me je pozvao da gledamo.’’, ispričao nam je dobitnik. Ispostavilo se da je to odlična odluka jer je izvlačenje bilo veoma važno za njega. Izvučen je jedan od njegovih tiketa a on će narednog leta biti u Rusiji.

Što se tiče prolaska grupne faze, Jovan i nije baš optimista. Doduše, on se nada pobedi nad Kostarikom a u Brazilcima vidi favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. To ne čudi kada se uzme u obzir da je Nejmara istakao kao najboljeg fudbalera na svetu u ovom trenutku.

PLASIRAJ SE NA MUNDIJAL!

Zbog njegovog dobitka počeli su da veruju i ljudi iz okoline. Sada su se svi uverili da je moguće biti putnik na Mundijal ovog leta i to za samo 50 dinara. Potrebno je imati tri para sa tačnim rezultatima iz Meridian Mundijal lige i 50 dinara uplate na svom tiketu.

Jedan takav tiket te može odvesti na najveću fudbalsku smotru. Pridruži se četvorici dobitnika iz prethodnog meseca i još mnogima koji su već ranije čekirali svoju kartu do Moskve. Vremena ima dovoljno, razmisli i sastavi tiket koji te šalje na putovanje života!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime