NE ŽELE DA „UBIJU“ SEZONU Evroliga predočila plan!

Evroliga neće donosti nikakve odluke do kraja maja (FOTO: Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images)

Evroliga ne odustaje od načina kako da prekinutu sezonu privede kraju, ali će pre svega pratiti kako se razvija pandemija koronavirusa.

Čelnici su u sredu doneli odluku da do kraja maja prate kako će se situacija odbijati sa koronavirusom nadajući se da će na leto biti uslova za košarku.

DILEJNI SE PRVI OGLASIO Amerikanac kritikovao Evroligu!

To praktično znači da će kraj maja dati odgovor na pitanje da li je ova sezona završena ili ne.

Ukoliko uslovi dozvole, nije isključeno da se na leto iz bezbednosnih razloga igra bez publike, ali je još preuranjeno za odlike ove vrste.

Ipak, ne isključuje se najidelaniji, ali najmanje ostvariv scenario, a to je da se Fajnal-for igra u maju, kako je i planirano.

Međutim, izvesniji je drugi scenario, koji bi podrazumevao i dve nedelje treninga pre nastavka sezone.

Dodatna komplikacija je što mnogim igračima ugovori ističu 30 juna, pa je pitanje u kakvom će sastavu ekipe istrčati na teren.

13 KOMENTARA

  1. Bice kosarkeeeeee!!! Realno kad Partizan igra najbolju kosarku u poslednjih nekoliko godina bas ovo da se desi. Voleo bi sve da se nastavi pa da vidim koliko ovo momci mogu! a ja mislim da mogu dosta. bar su pokazali to dok je sezona trajala.

  2. Čelnicima Evrolige svaka čast na pozitivnim mislima, samo tako i vidimo se u maju sa ili bez publike manje je bitno. Jedino je vazno da vidimo ponovo nase igrače na terenu.

  3. Ističu ugovori igračima pa ok produzite ih, dajte samo da prodje ova korona pa da krenemo ne samo sa košarkom nego sa svim sportskim desava njima, to je ono što nam fali.

    • Juuuuu toliko mi je dosadno da nzm sta cu od sebe majke mi… sva sreca pa ima ovih portala koji su aktivni 🙂
      Meridian je jedan od boljih…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime