Zafali igrač na malom fudbalu, uđe Kaka… A ti mu proturiš loptu kroz noge!

Farid i Kaka - lopta kroz noge, smeh pa prijateljski zagrljaj (FOTO: Printscreen)

Legenda fudbala Kaka osvojio je Svetsko prvenstvo, Ligu šampiona, bio izabran za najboljeg igrača sveta, za 14 godina blistave karijere.

Ako vam kažemo Rikardo Izakson dos Santos Leite, neće vam mnogo značiti, osim ako niste pasionirani zaljubljenik u fudbal. Opet, ako čujete Kaka, mala je verovatnoća da za brazilskog čarobnjaka niste čuli.

Karijeru je Kaka završio 2017. godine, ali ostao je u fudbalu, kao promoter Adidasa, pa tako ponekad voli i da odigra koju partiju „malog“ fudbala.
Kaka je, posle drugog mandata u Milanu, karijeru nastavio i završio u MLS-u (FOTO: Alex Menendez/Getty Images)

Tom prilikom boravio je u Londonu, gde je gledao turnir, a kada je zafalio igrač – ušao je, bez imalo razmišljanja! Usledio je pravi mali šou!

Magacioner Džamil Farid ispričao je kako se našao na terenu s legendarnim Brazilcem, te mu i proturio loptu kroz noge.

– Prijatelj me je zvao da učestvujem na turniru, došao sam iz noćne smene, a kada sam video da Kaka ulazi na teren, mislio sam da sanjam! Kada sam mu probacio loptu kroz noge, mislim da ga je to probudilo. Prišao mi je i zagrlio me, a ja sam bio u neverici da sam uopšte to i uradio – počeo je priču ovaj dvadesetčetvorogodišnjak iz Istočnog Londona, „mesta zločina“.

Pogledajte kako je to izgledalo, a reakcija Kake dovoljno govori – ostao je isti onaj dečak kog pamtimo iz dresa Milana i „karioka“, kada je igrao svoj najbolji fudbal. Sjajno!

Ipak, do kraja je Riki postigao nekoliko golova, te doneo pobedu svom timu, ipak je, što se kaže, „forma prolazna, a klasa večna“.

Farid je posle utakmice rekao da je Kaka „sasvim drugi nivo“.

– Iako su oni pobedili na kraju, ja osećam da smo pravi pobednici ipak mi. Pokazao je da je mnogo iznad nas, tu nema dileme. Sad idem da se naspavam, radim noćnu i večeras – rekao je on.

Ako ništa drugo, jednog dana Farid će moći da posedne unuke u krilo i da im kaže: „Da vam ispričam kako sam jednom proturio loptu kroz noge velikom Kaki…“

I biće to i te kako istinita priča!

ZIDAN I REČI KOJE ZNAČE Jović dobio pohvalu od trenera – i to kakvu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE – Milan Bard Živadinović: Deki Stanković? Ja sam ga izmislio! Kaubojske lige i tajlandske masaže

INIJESTA DEO ISTORIJE Finale za anale – 9 promašenih penala zaredom!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime