MISTERIJA Koronavirus je sad zaustavio fudbal, a 1954. i – vanzemaljci!

Novine iz doba kad se dogodio "incident" s NLO (FOTO: YouTube printscreen)

Koronavirus je trenutno zaustavio fudbal, a da li ste znali da su to učinili i „vanzemaljci“, 1954. godine? Bar 10 hiljada svedoka tako je tvrdilo na utakmici Fiorentine i Pistojezea na „Artemio Frankiju“…

Svi volimo misterije, a vanzemaljci spadaju među omiljene.

Bio je 27. oktobar 1954. godine, a jedan od igrača Fiorentine, Ardiko Manjini, tada reprezentativac Italije, kaže da se seća svega.

– Sećam se svega! Izgledalo je poput jajeta koje se gibalo sporo, sporo. Svako je gledao prema gore a sa neba su padale nekakve iskre, srebrne iskre. Bili smo zapanjeni jer nikada nismo videli nešto tome sličnom. Bili smo apsolutno šokirani – rekao je on.

Utakmica je bila prekinuta, pa nastavljena.

Sudija je u izveštaju napisao „da su navijači vikali i upirali prstom ka nebu gde su videli natprirodnu pojavu“.

Među onima koji su bili na utakmici jeste i večni navijač Fiorentine, Điđi Boni, čije viđenje se malo razlikuje od Manjinijevog.

– Oni su se pomerali brzo, a potom su samo stali. Mogu da ih opišem jer su mi ličili na kubanske cigare. Mislim da je to bilo nešto natprirodno. To je ono u šta ja verujem – rekao je Boni.

Nije stadion „Artemio Franki“ bio jedino mesto tog dana gde su primećene letelice, pošto su svedoci videli i svetlost koja je dolazila iz mesta Prato, severno od Firence.

Postoje naučnici koji su odmah pronašli način da dokažu da se ne radi o nikakvim vanzemaljcima, već o meteorima.

Ipak, svedoci kažu „da je to glupost i ne veruju u to“, a na kraju ostaje misterija šta je to zastavilo fudbal tog dana u Firenci…

„A ŠTA VI RADITE?“ Luka Jović se video-porukom oglasio iz karantina

4 KOMENTARA

  1. Toje bila neka plavicasta magma , masa to je tako svetlelo i onda odjednom nestalo. Mislim da je otislo u pravcu Grocke ( Petar Kralj kad porastem bicu kengur) 🙂 🙂 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime