GEST ZA POŠTOVANJE Za igrače Lidsa novac nije u prvom planu!

Igrači Lidsa i članovi stručnog štaba se odrekli dela plate kako bi klub nesmetano funkcionisao (FOTO: Nigel Roddis/Getty Images)

Fudbaleri Lidsa i članovi stručnog štaba tog kluba su dobrovoljno rešili da u narednom periodu imaju manje zarade.

Za taj korak se ovaj član Čempionšipa odlučio kako bi klub mogao nesmetano da funkcioniše u periodu kada nema utakmica.

Koronavirus je pogodio ceo svet. Klubovi su u finansijskom gubitku zbog neigranja utakmica, pa fudbaleri i stručni štabovi brojnih ekipa pristaju na smanjenje plata.

Upravo se na taj korak odlučio i lidem englese druge lige – Lids. Trener Marselo Bijelsa i njegovi igrači će imati manje zarade kako bi klub mogao nesmetano da isplati oko 270 radnika koji su zaposleni u klubu ali nemaju veze sa fudbalom.

Moji igrači su pokazali neverovatan osećaj jedinstva i zajedništva. Marselu, njegovim saradnicima i igračima hvala jer su na prvo mesto stavili celokupan tim i hoću da im se zahvalim jer brinu o porodici – rekao je direktor Viktor Orta.

Podsetimo, Lids trenutno vodi u Čempionšipu sa 71 bodom šest kola pre kraja prvenstva i na dobrom je putu da izbori plasman u Premijer ligu.

INTER SE ODRIČE ŠTOPERA Na stolu već dve ponude iz Premijer lige!

Navikli smo od njega da bude brutalno iskren, ali ne baš ovoliko 😀 Eto novog argumenta u raspravi koliko je Đoković dobar 👀

Posted by Meridian sport on Thursday, March 26, 2020

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime