POPOVIĆ: Stanković je rođeni pobednik, lepo nam je sa njim

Zoran Popović prezadovoljan radom sa Dejanom Stankovićem (FOTO: FK Crvena zvezda)

Zvezdin golman Zoran Popović imao je šta da kaže o novom treneru Dejanu Stankoviću i dosadašnjem radu sa njim na pripremema na Kipru.

Takođe, rezervni čuvar mreže crveno-belih je govorio o najvišim ambicijama, sjajnoj atmosferi, ali i o mlađim kolegama.

Drugi put sam ovde na Kipru. Kao i prošle godine sačekali su nas odlični uslovi ovde, a sada nas je i lepo vreme poslužilo. Pre svega su teren i celokupni uslovi za trening na visokom nivou tako da to dodatno olakšava sam rad. Sa trenerom Stankovićem smo uveli neke novine što se tiče samog rada na treningu. Dobro i naporno treniramo, spremamo se za nastavak sezone i bitno je da nas posluži zdravlje, a sve ostalo će doći – rekao je Popović.

PAVKOV NA CENI Stigla ponuda iz Turske – Zvezda ni da čuje!

Popović navodi da je Stanković uneo novu energiju i strast u redove srpskog šampiona.

Mogao bih svašta lepo reći o Dekiju. Mislim da je dovoljno to što je naš novi trener imao takvu karijeru kakvu je imao. Osvajao je mnogobrojne trofeje, kao i Ligu šampiona, i to mnogo govori. Rođeni je pobednik. Svi ga poštujemo i jako nam je lepo sa njim. Saradnje je odlična, svakom treningu se radujemo, a za mene je velika čast i privilegija što radim sa njim.

Izneo je golman Zvezde i očekivanja pred nastavak sezone.

Očekivanja su velika. Kada ste u Crvenoj zvezdi morate biti gladni pobeda i uspeha, a ona je možda sada i uvećana dolaskom Stankovića. Verujem da ćemo uzeti duplu krunu i daćemo maksimum na svakom treningu, na svakoj utakmici da stignemo do tog cilja. Verujem da bismo ove godine mogli da obradujemo navijače odbranom titule i peharom u kupu, i da se svi zajedno radujemo novim uspesima naše Zvezde.

Popović navodi da je sjajna atmosfera koja vlada među fudbalerima šampiona Srbije može doneti željeni rezultat.

Bitno mi je da se fokusiram na uspehe. Ja sam tu, čekam svoju šansu, i pružam svoj maksimum kada god do nje dođe. Ono što moram da kažem je to da želimo da dišemo kao jedan. Da budemo tim, jer samo zajedništvom možemo mnogo. Neke druge stvari će same doći, tako da se ne obazirem na lične stvari. Ja sam Zvezdin vojnik, tako će i ostati.

On je imao reči hvale i za mlađe golmane Aleksandra Stankovića i Nikolu Vasiljevića.

Oni se šale ponekad i pričaju da sam ja njihov mentor. Savetujem ih dosta, razgovaram sa njima svakodnevno. Mi golmani živimo zajedno i moramo da funkcionišemo kao neka mala porodica. Uz trenera Gašića među nama vlada sjajna atmosfera i svaki trening, pored ozbiljnog i fokusiranog rada, prolazi uz osmeh što olakšava sve napore. Oni su dobri momci i verujem u njih. Delim im savete, kako golmanske, tako i životne koji su jako bitni kako bi se izgradili kao ljudi. Tada je sve mnogo lakše, fokusiran si i posvećen tome što radiš – zaključio je Popović.

Podsetimo, Zvezda će drugi deo priprema odraditi u Antaliji, gde će na progarmu biti i prijateljske utakmice.

GAVRIĆ: Stanković me oduševljava, čast mi je da radim sa njim

OBAVEZNO POGLEDAJTE Dejan Stanković novi trener Zvezde: O Milojeviću, saradnicima i stručnom štabu, Murinju, šta će uzeti od trenera sa kojima je radio

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime