SAVO JE ZABORAVIO DA POSTOJIM Ndžaj o Miloševiću i dugovanjima!

Musa Nđijae opleo po Partizanu FOTO_MIROSLAV TODOROVIC

Musa Ndžaj neće po lepom pamtiti Partizan niti boravak u Humskoj, a po raskidu saradnje sa crno-belima nije birao reči o bivšem klubu.

Prvi u koga je upro prst bio je bivši lekar crno-belih Ilija Rosić, koga je okrivio da mu je postavio pogrešnu dijegnozu.

Povredio sam se posle samo mesec dana od dolaska. Klupski lekar je pogrešno postavio dijagnozu, a čim su za to saznalii ljudi iz Partizana su ga oterali, iako je radio za njih 20 godina – rekao je Ndžaj.

Dodao je da se sam Rosić isplakao pred njih kada je video da je pogrešio.

Taj doktor je na kraju došao kod mene da se isplače, kaže kako nije bila njegova greška – rekao je dodavši da mu je Partizan dao “čiste papire”.

Okrivio je i aktuelnog trenera Partizana Sava Miloševića navodeći da je “zaboravio da postoji”.

Ndžaj je potom progovorio o dugovanjima crno-belih prema njemu, koja su na kraju izmirena.

Dugovali su mi novac. Baš veliki iznos. Podneo sam žalbu FIFA, imali su rok od tri dana da mi daju raskid i isplate sredstva koja sam potraživao – rekao je dodajući:

Kad su me isplatili, odlučio sam da pričam sa trojicom direktora i advokatom o svom statusu.

Završio je intervju rekavši da ipak ne žali što se opredelio da pređe u Partizan.

Ne žalim što sam potpisao za Partizan. Naučio sam dosta toga tokom vremena provedenog u Srbiji.  Da mi je stalo samo do novca, ostao bih – završio je Ndžaj, koji je odigrao samo dve utakmice za crno-bele.

TSC NE LEŽI PARTIZANU Natho sprečio poraz crno-belih u Senti!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Aleksa Avramović – Kada igram za Srbiju mogu da preskočim Pionir! Kokoškov, Džikić, Španija, Italija


POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime