MERIDIANBET NA KSW Vaso “Psiho”, Joker Ilić i MMA šou u Zagrebu

Vaso Bakočević, Aleksandar Ilić Džoker i Erko Jun spremni za KSW u Zagrebu (FOTO: Meridian)

Odbrojavanju je došao kraj – sve je spremno za KSW i pravi borilački spektakl u “Areni” u Zagrebu, a Meridian sport biće na licu mesta.

Već ste navikli na naše brojne ekskluzivne priče, pa će tako biti i ovom prilikom. Ekipa Meridian TV-a verodostojno će vam preneti sve detalje sa KSW spektakla koji se ove subote održava u Zagrebu.

Naravno, u centru pažnje biće asovi kao što su Vaso Bakočević i Aleksandar “Joker” Ilić. Njihove intervje i očekivanja uoči borbi možete da pogledate na Meridianbet Jutjub kanalu i našem portalu.

Vaso Bakočević ide na Borisa Mankovskog, koga odlično poznaje i, kako sam kaže, pravi je trenutak da se nađu jedan naspram drugog.

Poznato je da je Vaso beskompromisan borac i kvota na njegovu pobedu je prava poslastica, čak 3.05! “Psihopat” protiv “Tasmanijskog đavola”, regionalne zvezde i MMA na Balkanu – haos je zagarantovan.

Prestonica Hrvatske biće poprište još jednog velikog okršaja između srpskog MMA borca Aleksandra Ilića Džokera i neporaženog Poljaka Kešika Cezarija.

Snažni Džoker važi za blagog favorita, pa Meridianbet njegov trijumf vrednuje kvotom 1.80. Pohvalio je i klupskog druga Vasa za koga veruje da ima životnu šansu.

Naravno, uveren je i u svoju pobedu, jer kako kaže, drugačije mozak ne može da mu funkcioniše.

U Zagrebu će biti i sjajni Erko Jun, koji će odmeriti snage sa poljskom legendom Marijušom Pudžijanovskim.

Meridainbet je sponzor Vasa Bakočevića i Aleksandra Ilića, tako da ćemo biti uz njih u Zagrebu i čeka vas mnoštvo zanimljivih priča.

Nema sumnje da nas na KSW očekuju zanimljive borbe, a zatim se šou seli u “Štark arenu” koja će u decembru biti poprište “Megdana”.

KSW 51 BORBE U ZAGREBU
Kašubovski – Rakas
Mankovski – Bakočević
Erslan – Rodrigez
Pejić – Tores
Pribiš – Krušić
Simanski – Janičić
Račić – Stasjak
Ilić – Cezari
Pudžijanovski – Jun
Delija – Tompson

KSW 51 | Merenje: Vaso Bakočević, Aleksandar Joker Ilić, Miloš Janičić, Pudzianovski i Jun

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime